אפשריות דילוג

הגרסה הבריאה של פוטטוס

בלי טיגון ובלי כמויות של שמן!

רכיבים:

  • תפוחי אדמה אדומים קטנים
  • טפיוקה
  • כורכום
  • תבלין פילדלפיה
  • אבקת שום
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את התפוחי אדמה וחותכים אותם לרבעים, מבשלים כ-20 דקות בסיר עם כפית כורכום, מסננים את המים ומפזרים על התפוחי אדמה מעט שמן זית, אבקת שום, תבלין פילדלפיה, מלח ופלפל שחור, אופים כ20 דקות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות (אפשר גם בנינג’ה) ולאחר מכן אופים לעוד 10 דקות על 220 מעלות.

בתאבון!