מכירה את הרגע הזה שאת רוצה לאכול, את ממש רעבה ולא התכוננת לזה מראש?
כן זה קורה לכולנו
במיוחד בשביל זה קבלי מתכון לירקות ירוקים מוקפצים עם טופו
רכיבים:
- חצי שקית שעועית ירוקה קפואה
- קופסא של עלי תרד
- סלסלת פטריות
- 4 שיני שום
- חצי קוביית טופו
- רוטב סויה
- מלח
- אבקת שום
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את הפטריות ושיני השום לפרוסות דקות, ואת הטופו לקוביות. בווק או במחבת גדולה מחממים מעט שמן שומשום, אפשר גם שמן זית, מטגנים את השום במשך דקה (שימו לב שהוא לא נשרף) ומוסיפים את הירקות הירוקים, הפטריות ומטגנים לעוד 5 דקות. אחר כך מוסיפים את הטופו, 3 כפות של רוטב סויה, מלח, אבקת שום, פלפל שחור ומקפיצים לעוד 5 דקות.
10 דקות הכנה ויש לך ארוחה טעימה ומזינה!