אפשריות דילוג

מאפינס פטריות

איך אני אוהבת להכין
אוכל פשוט, טעים ובריא!

רכיבים:

  • 2 סלסלאות פטריות
  • גביע קוטג 5%
  • גביע יוגורט 3%
  • 1/2 כוס קמח שיבולת שועל
  • 2 ביצים
  • כפית אבקת אפייה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת שום

אופן ההכנה:

מנקים את הפטריות במטלית, חותכים גס ומטגנים במחבת ללא שמן. בינתיים בקערה מערבבים את שאר המצרכים, ומוסיפים את הפטריות, ללא הנוזלים שיצאו בהקפצה במחבת. מחלקים את התערבות לתבנית סיליקון, מפזרים מעל מעט גבינה בולגרית מעל הבלילה ואופים לחצי שעה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.

מתכון מהיר, קליל
והכי חשוב טעים!!!